Despre noi

FAMINSTAL este o societate romaneasca de succes si unul dintre cei mai importanti furnizori  de organe de asmablare, sisteme de sustinere, robineti si fitinguri.

In primii ani de activitate Faminstal a fost o companie de distributie  ajungand in prezent sa devina importator pentru majoritatea produselor comercializate.

Inca de la infiintare FAMINSTAL s-a remarcat prin calitatea produselor oferite, prin promptitudine si seriozitate.

Am devenit una din cele mai cunoscute companii din tara, importatoare de organe de asamblare si sisteme de sustinere, oferind produse calitative la preturi competitive.

Clientii carora ne adresam in principal sunt: firme de instalatii (termice, sanitare, HVAC, stins incendii, ventilatie), de constructii civile si industriale, confectii metalice.

Am livrat organe de asamblare, sisteme de sustinere, fitinguri si robineti  pentru proiecte imobiliare, centre comerciale, fabrici, statii de epurare in toata tara.

Incepand cu anul 2016 compania noastra a inceput sa exporte direct si prin intermediul clientilor nostri produsele aflate in portofoliu in tari din Europa, Africa si Asia.

In permanenta ne diversificam gama de produse oferite clientilor nostri si ne straduim  sa ne perfectionam in permanenta pentru a putea oferi produsele solicitate la un nivel calitativ superior.