Livrare si transport

Societatea noastra livreaza produsele comandate de dvs. astfel:   

Pentru Bucuresti: 
   - livrarea se face la sediul / santierul sau domiciliul dvs, fara niciun cost in plus fata de contravaloarea produselor comandate, daca valoarea toatala a facturii depasate 200 lei. Daca valoarea comenzii este inferioara valorii de 200 lei livrarea se va face contra cost prin Fan Courier.
   - Livrarea produselor comandate se face in cel mai apropiat punct de acces cu masina fata de locatie. Produsele nu sunt livrate in interiorul imobilului.

Pentru alte localitati:
    - Livarea se face gratuit daca valoare comenzii depaseste 1500 lei (inclusiv TVA) prin mijloace proprii sau prin curier rapid  FAN COURIER , modalitatea de livrare este aleasa de vanzator.
    - Pentru comune / sate situate in afara ariei de acoperire a  FAN COURIER se percepe o taxa de 1 leu (TVA inclus) / km fata de cel mai apropiat oras cu sediu  FAN COURIER  Pentru a evita aceasta taxa puteti ridica produsle de la sediul  FAN COURIER  din cel mai apropiat oras.                      
   - Livrarea produselor se va face in cel mai apropiat punct de acces cu masina fata de locatie. Produsele nu se vor livra in interiorul imobilului.
    - Daca livrarea se face prin curier rapid lungimea maxima a produsului comandat este de 2m.

Se poate opta pentru ridicarea produselor din depozitul nostru.

Livrarea produselor se face in 24 de ore, daca comanda a fost data pana in ora 12, sau in 48 de ore daca comanda a fost data dupa ora 12. Se iau in calcul doar zilele lucratoare.

Toate produsele vor fi insotite de factura, certificate de calitate si garantie.

Toate comenzile vor fi confirmate telefonic sau prin e-mail.

Renuntarea la comanda


Conform legislatiei in vigoare renuntarea la comanda este posibila doar clientilor persoane fizice, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile de la primirea produsului, doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaj original, etichete si documentele cu care a fost livrat). In cazul returnarii cheltuilelile cu transportul sunt suportate de cumparator, iar rambursarea contravalorii lui se va face in maxim 30 zile de la retur. Daca produsul receptionat in urma returului este deteriorat acesta va fi timis cumparatorului pe cheltuiala sa, in acest caz vanzatorul fiind exonerat de orice raspundere.